Založ si blog

den prvy

tak a mam blog a co s nim? uz davnejsie som si pisal dennik. len tak sporadicky. ale mozno teraz ked mam blog ktory je verejny tak budem pisat castejsie a viac s tym ze mi to pomaha a mozno sa najde niekto kto to bude aj citat a mozno mu v niecom moje pisanie pomoze. a ked nie tak nevadi hlavna vec ze pomoze mne zbavit sa rep zbavovat sa demonov.

nie som ani fylozof a ani intelektual, nebudem tu pisat o zaujimavych veciach ktore sa tykaju vedeckych ci psychologickych otazok. budem si tu len tak cmarat a vylievat srdce. tak ako to viac menej robia vsetci, teda predpokladam pretoze nikdy som ziadny blog necital.

mam 35rokov a bipolarnu poruchu. teda lekarka tvrdi ze su to len depresie ale ja si tym nie som tak celkom isty. vsetko nasvedcuje tomu ze  mam bipolarku. vlastne je to celkom jedno ci mam to alebo ono. ide o to ze sa citim miestami na prd a pisanie mi pomaha. v puberte som pisal basne, chrlil som jednu za druhou. a tiez som pil. pil som strasne vela aby som sa citil lepsie. a basne som tiez pisal koli tomu aby som sa citil lepsie. a potom som prestal basne pisat a len som pil. velmi vela. a bolo to fajn dokial som nezacal prekracovat hranice a neocitol som sa na vrchole mojho alkoholickeho kopca. j.nohavica to jednoducho a ucelne vysvetlil vo filme rok dabla ako je to s tym alkoholickym kopcom.

a zrazu bol zivot taky tazky. bez chlastu myslim. ovela tazsi ako s nim. ale keby som neprestal pit tak kto vie ci by som tu teraz bol na tomto mieste vo vlastnom dome s fotkou mojej dcery predomnou. asi skor nie ako ano. no ale vsetko zle je na nieco dobre a vraj vsetko je tak ako ma byt a tak nelutujem obdobie ktore som prezil v alkohole az po usi. vraj je zivot o skusenostiach a veru tie roky su skusenost ako sa patri. do buducna, do zivota. ako to vsetko zacala? a chcem sa k tomu vracat ?

27.02.2020

niekedy mi je tak mizerne ze ledva dycham a vsetko sa mi toci. pridu rozne vycitky. mrzi ma ze som minul prachy na nieco z coho som sa tesil. mrzi ma ze vediem taky obycajny zivot. mrzi ma ze nie som lepsim otcom. ze malej po sebe pravdepodobne nezanecham tolko penazi kolko by som chcel a ani ziadne velke mudra ako ma zit. nakoniec na to musi prist sama. je to daleko a mna to desi uz teraz. ale [...]

31.01.2020

ako tak citam tak cim dalej menej ludi cita moje prispevky. ako v podstate mi je to jedno. mozno ti ktori prestali citat cakali nejake velke vyvrcholenie. smola. zo spagatu sa opticky kabel neda spravit zo dna na den. a ak niekto ma zaujem o vyvrcholenie nech da vediet. budem sa snazit najlepsie ako sa mi bude chciet. (len zeny) dnes ma tak napadlo ze som ako analogovi slon medzi dogitalnimi [...]

bod zlomu. pravdepodobne opat nie posledny

31.01.2020

uz nazov aky som dal tomuto clanku napoveda ze je to dalsi bod zlomu anie posledny, resp ze som opat predurceny na uspech. ale s takymto pristupom to je zrejme zrejme. a mozno to tak nebude. nikto nikdy nevie aky bude vysledok cohokolvek. moze ho len predpokladat na zaklade informacii ktore ma. dalo by sa teda povedat ze na zaklade informacii ktore mam a uz aj vy prostrednictvom tejto spovede ci [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 27624x
Priemerná čítanosť článkov: 1151x

Autor blogu

Kategórie