Založ si blog

bod zlomu. pravdepodobne opat nie posledny

uz nazov aky som dal tomuto clanku napoveda ze je to dalsi bod zlomu anie posledny, resp ze som opat predurceny na uspech. ale s takymto pristupom to je zrejme zrejme. a mozno to tak nebude. nikto nikdy nevie aky bude vysledok cohokolvek. moze ho len predpokladat na zaklade informacii ktore ma. dalo by sa teda povedat ze na zaklade informacii ktore mam a uz aj vy prostrednictvom tejto spovede ci ako tento blog nazvat by sa dalo povedat ze zliham. opat. pretoze predchadzajuce skusenosti to naznacuju. lenze ak skokan do vysky cez zrdku 100x neuspeje a latku zhodi tak to nevzda a skusa dalej a mozno na 101 alebo na 199 pokus ju preskoci. pokial sa teda nevzda a nevykasle sa na to ale predpokladajme ze nie. ze je dostatocne huzevnaty aby to skusal den za dnom a venuje tomu pozornost cize tvrdo trenuje a veri ze raz to da. a ja verim ze aj to je moj pribeh. vela krat som to vzdal resp nie vzdal ale bol som neuspesny. necham to tak. ale po case sa k tomu vratim a vzdy verim ze tentokrat to dam. a aj dnes tomu tak je.
tolko ku kratkemu uvodu.
pred niekolkymi rokmi som veril ze zbohatnem na mlm. vyskusal somo vela firiem a stalo ma to vela casu a paradoxne aj dost penazi. no spomenul som si na jednu vec. ked som raz sedel s jednym chlapikom co uz bol nejaky ten piatok v biznise a vozil sa na mercedese a mal drahe hodinky a oblecenie a bolo na nom vidno akko sa ma dobre z hladiska penazi tak mi pri nejakej prilezitosti uz neviem pri akej ale predpokladam ze som sa vyhovaral preco sa mi nedari p ovedal nieco v tom zmysle ze ak chces zmenit zivot musis zmenit najprv seba alebo daco ako ak chces zmenit zivot tak to nejde len tak nic nerobenim treba preto aj daco spravit a zvycajne to nie je lahka cesta ale vacsinou stoji za to. mal pravdu ja som ho nepocuvol resp mi nedoslo ako vazne to myslel lebo to nie su len take slova do vetra ale maju v sebe pravdu. a zrejme vedel o com ovoril. na ten mercedes si nezarobil vymyslanim vyhovoriek preco sa nieco neda ale premyslanim ako to robit aby sa to dalo a hlavne to zavadzat do praxe.
ale tazko povedat co by bolo keby. teraz som tu a teraz.

10 2 nedela

samozrejme ze sa nic nedeje poflakujem sa hulim a chlastam nealko pivo ako za starych cias alko. zaujimave. zasa nic? jaj pockat. vlastne som sa rozhodol dotrepat z pivnice lavicku na cvicenie. hej hned potom zacnem. som smiesny.
mam precitanych xy knih o motivacii a ako zmenit zivot k lepsiemu a ako a co funguje a nefunguje a ani za boha dostat aspon daco z toho do praxe. darmo ovladam teoriu ked ju neviem uviest do praxe tak je mi na nic. nadarmo som vyhodil prachy za knihy. a travil cas ich citanim. na druhu stranu bol by som tam kde som keby som ich necital? ci by som bol este vo vacsej pici ako som teraz. myslim ze urcite ano. tie knihy ma zachranili tak ako predtym basne a co ma zachranuje teraz ?
dalsi den. mam velke plany. dotrepat lavicku z pivnice a poskladat ju. uz som jej nasiel miesto. a este mozno obchod ale to nie je dolezite. v noci som sa zobudil a ako zvycajne som si siel zapalit okamzite. k mojim nocnym radovankam este patri chladnicka. a sem tam si pred spanim honim kokot pri porne.

27.02.2020

niekedy mi je tak mizerne ze ledva dycham a vsetko sa mi toci. pridu rozne vycitky. mrzi ma ze som minul prachy na nieco z coho som sa tesil. mrzi ma ze vediem taky obycajny zivot. mrzi ma ze nie som lepsim otcom. ze malej po sebe pravdepodobne nezanecham tolko penazi kolko by som chcel a ani ziadne velke mudra ako ma zit. nakoniec na to musi prist sama. je to daleko a mna to desi uz teraz. ale [...]

31.01.2020

ako tak citam tak cim dalej menej ludi cita moje prispevky. ako v podstate mi je to jedno. mozno ti ktori prestali citat cakali nejake velke vyvrcholenie. smola. zo spagatu sa opticky kabel neda spravit zo dna na den. a ak niekto ma zaujem o vyvrcholenie nech da vediet. budem sa snazit najlepsie ako sa mi bude chciet. (len zeny) dnes ma tak napadlo ze som ako analogovi slon medzi dogitalnimi [...]

31.01.2020

zistil som ze tu mam dve rozpisane veci. dam ich publikovat. nejdem ich citat. je mi to jedno. dnes som bol u doktorky. po dlhom case som ju navstivil v takej nalade ako ma davno nie len ze nevidela ale ani viac menej nevedela s cim sa stretavam. vzdy som tam bol v dobrej nalade aj nahodou ale aj koli tomu ze jej co to poviem. viac menej som jej vzdy povedal ze pohoda a tak lebo aj to tak bolo v [...]

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 27654x
Priemerná čítanosť článkov: 1152x

Autor blogu

Kategórie